Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Hossan kristallinkirkkaat vedet ovat yritystoiminnan helmi

Ilmakuva Hossan ydinalueesta, kuvan oikeassa alareunassa Hossan luontokeskus

Haluatko olla mukana käsikirjoittamassa luonto- ja hyvinvointimatkailun menestystarinaa Hossassa? Satatuhatta kävijää vuosittain, erämaista luontoa ja kristallinkirkkaita vesistöjä. Esteettömiä kulkureittejä ja laitureita kalastukseen ja melontaan. Kansainväliset megatrendit, jotka antavat arvoa kestävälle matkailulle pohjoisen puhtaissa maisemissa. Metsähallituksen Hossan ydinalueen liiketontit sijaitsevat Hossan kansallispuiston luontokeskuksen välittömässä läheisyydessä.  

Suomussalmen kunta ja Metsähallitus alueen maanomistajina toivottavat uudet investoijat ja yrittäjät tervetulleiksi Hossaan. Kasvavan matkailun tarpeisiin tarvitaan lisää erityisesti petipaikkoja, mutta tilaa on myös muille palveluille. Yritysilmapiiri kunnassa on myönteinen ja kunta auttaa Hossan uusia toimijoita monin tavoin. Lue lisää matkailun kasvusta kunnassa ja Hossan yrittäjän kommentit (linkki tiedotteeseen). 

Suomen juhlavuoden kansallispuisto, Hossa, perustettiin vuonna 2017. Alusta lähtien kansallispuistoa on kehitetty suuntaan, joka mahdollistaa monipuolisten kävijäryhmien vierailun puistossa. Suomussalmen kunnassa matkailun tulevaisuus nähdään valoisana, ja Hossan uudessa asemakaavassa lisärakentamiselle osoitetaan erinomaisia paikkoja lähes kansallispuiston porteilla. 

Tutustu Hossan ydinalueen liiketoimintamahdollisuuksiin

Kehitä liiketoimintaasi ja sijoita Laatumaan Hossan ydinalueen liiketonttiin. 

 Hossan luontokeskuksen korttelialueet 2021 04

(Valokuva: Suomussalmen kunta/Hannu Huttu)