Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Yllas VeijalainenTimo Snowshoes K1A8469 1100x450px

Vapaa-ajan asunto tunturissa - ympärivuotinen sijoitus hyvinvointiin!

Pohjoisessa mökin ovi käy tiuhaan, ruskan kauneus houkuttelee syksyiseen metsään, ensilumen ladut avautuvat kun viimeiset lehdet putoilevat puista. Kausi jatkuu kaamoksen kodikkaan kauneuden kautta kevään kirkkaille koskemattomille hangille. Keväällä lumien sulaessa tunturipurojen virta johdattaa luonnon useita viikkoja kestävään yöttömään yöhön. Elämä jatkuu pohjoisessa silloinkin kun etelässä kesämökin ovi sulkeutuu talven ajaksi.

Ylläs

Ylläs on rinteiden määrän ja rinnekilometrien mittapuun mukaan Suomen suurin rinnekeskus. Hiihtolatuja ja patikkapolkuja on niin ikään  jokaiseen makuun. Esimerkkeinä Röhkömukanmaa, Maisematie tai Maisematie 2, joihin pääset tutustumaan myös videon ja 360-esityksen avulla. 

Kolari, Ylläs, Äkäslompolo Röhkömukanmaa
Maisematie myynnissä olevat tontit
Maisematie 2 myynnissä olevat tontit

Kaikki Ylläksen kohteet

 

Saariselkä

Saariselällä kohtaa lappilainen ja saamelainen kulttuuri toisensa. Alue on kuin luotu onnistuneelle vapaa-ajan vietolle. Täällä on aitoa Lapin tunnelmaa.
Tutustu Saariselän kohteisiin

Pääse Saariselän tunnelmaan videolla

 

Levi

Levi on ympärivuotinen matkailu- ja tapahtumakeskus. Hiihtokeskuksen lisäksi Levillä voi pelata esimerkiksi golfia ja nauttia lukuisista maastopyöräreiteistä kauniissa tunturiympäristössä.
Tutustu Levin kohteisiin
Levi Taalovaara
Levi Rakkavaara III

 

Luosto - Pyhä

Pyhä-Luoston kansallispuisto muodostaa Suomen eteläisimmän tunturijonon. Alueen jylhä luonto houkuttelee lomailemaan ympäri vuoden.

 

Salla

Sallan luonnossa huolet haihtuvat, ja voit kuulla todellisen erämaan hiljaisuuden. Sallassa on helppo antaa arjen unohtua ja kiireen loppua.
Tutustu Sallan kohteisiin

Lue asiakastarinamme Sallasta

 

Ruka

Ruka on täynnä vauhdikasta tekemistä ja tapahtumia ympäri vuoden. Kuusamon kupeessa sijaitseva tunturi luo täydelliset puitteet vapaa-ajanviettoon.
Tutustu Rukan kohteisiin

 

Syöte

Syöte on Suomen eteläisin tunturi. Moni ensikertalainen yllättyy Syötteen rinteiden korkeuseroista, alueen erämaisuudesta ja  monipuolisesta palvelutasosta. Syötteen kohteista löytyy useampi video ja nyt pääset pyörimään Iso-Syötteen tai Pikku-Syötteen kohteisiin melkeinpä paikan päälle 360-esitysten avulla.

Tutustu Syötteen kohteisiin

Kurkkaa myös videot Syötteen tonteilta:
Talvi Syötteellä
Iso-Syöte ja Pikku-Syöte ja Ollukka

Pytkynharju

Riihikumpu

Lue asiakastarina Syötteeltä

 

Tutustu myös kohteisiimme seuraavissa matkailukeskuksissa:
Ukkohalla
Paljakka
Taivalvaara

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista itsellesi vapaa-ajan paikka toiveittesi äärellä!
Meiltä saat myös hyviä ja luotettavia ohjeita sekä vinkkejä tontin ostajan ja vuokraajan tietopaketista.

Ostajan ja vuokraajan tietopaketin kansikuva