Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Laita mökkisi tuottamaan

rakennukset etusivun valilehti kuvaHuippuvuosien jälkeinen mökkikauppa on tasoittunut normaaliin ja oma mökki halutaan säilyttää perheessä tai suvussa. Vapaa-ajan mökki seisoo kuitenkin ajoittain tyhjillään. Monikaan ei tule ajatelleeksi, että tyhjillään seisova mökki voisi myös tuottaa. Oman mökin vuokraaminen ulkopuolisille on kuitenkin hyvä idea niille, jotka kaipaavat sijoitukselleen vastinetta.

Vuokraaminen onnistuu kätevästi vuokravälittäjän kautta.
- Meillä on valmiina laaja asiakasverkosto ja hyvät myyntikanavat, joiden avulla yksityisen on helppo saada mökki välitykseen, toteaa Lomarengas konsernin toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola.

Välittäjä vuokraa puolestasi

Villi Pohjola on Lomarenkaan tytäryhtiö, joka vuokraa yli 300 erämökkiä ympäri Suomen. Toimiessaan Villin Pohjolan kanssa sekä mökin omistaja, että vuokralainen välttyvät monimutkaisilta sopimus- ja hinnoitteluehdoilta. Vuokra-ajankohdat ja sopimuksen ehdot ovat neuvoteltavissa.
- Vuokravälitys on hyvä vaihtoehto sekä välittäjälle, että mökin omistajalle, sillä otamme myyntiprovisiomme vain toteutuneista vuokrakaupoista, sanoo Juha-Pekka Olkkola.

Millainen mökki menestyy vuokramarkkinoilla?

Villin Pohjolan valikoimasta löytyy Suomen parhaat erämökit. Nämä sijaitsevat luonnonkauniilla paikoilla ja soveltuvat hyvin retkeily- ja erähenkisille lomailijoille kuten myös kalastajille ja metsästäjille. Lomarenkaan kokonaistarjonta on lähes 4000 mökkiä Suomessa. Valikoimaan kuuluu Villi Pohjolan erämökkien lisäksi huviloita, lomamökkejä ja huoneistoja. Erilaiset vetovoimatekijät vaikuttavat mökkien kysyntään ja jokainen lomailija löytää omanlaisensa valikoimasta.

Ihanteellinen Villi Pohjolan vuokrakohde on erämökki, joka sijaitsee suurehkon kirkasvetisen järvenrannalla. Lähistöllä ei ole naapureita, retkeily- ja kalastusmahdollisuudet ovat hyvät ja metsästysmaat löytyvät kävelymatkan päästä. Eduksi on lähellä sijaitseva luonto- tai kulttuurinähtävyys, retkeilymaasto tai laskettelukeskus harrastemahdollisuuksineen, toteaa Olkkola.

Tutustu sivustollamme Metsähallituksen mökkitontteihin ja eräkämppiin. Laita omaisuutesi tuottamaan!

Siirry Rakennukset -osion etusivulle