Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Metsäpalstan osto mielessä? 

Oletko ajatellut metsäpalstan hankintaa? Metsähän on siitä mainio sijoitus, että se kasvaa ja tuottaa varmaa tuloa omistajalleen. Puuraaka-aineen kysynnän kehitysennuste on nyt erityisen positiivinen. Uusiutuvana raaka-aineena sille ollaan kehittämässä uusia käyttökohteita, tällä haavaa erityisesti korvaamaan muovia. Mutta puuta käytetään edelleen myös moneen muuhun tarkoitukseen ja perinteiset saha- ja selluteollisuuskin vetävät hyvin. Näyttää siltä, että raakapuun kysyntä tulee olemaan vahvaa ja hintakehityskin sitä kautta hyvä. Tämä on metsätilamarkkinoilla ymmärretty ja ostajat ovat liikkeellä.

Metsähallituksen tavoitteena on koko ajan kehittää ja parantaa maaomaisuuden kiinteistörakennettaan. Yksi keino on myydä pienehköjä muusta valtionmaasta erillisiä palstoja. Ostajat hankkivat niitä monesti niitä hankitaan ns. puuhapalstoiksi, missä saa hyötyliikuntaa esimerkiksi raivaussahan kanssa tai missä voi tehdä polttopuita omaan käyttöön tai vaikka myyntiinkin. Paikalliseen metsästysseuraan liittyminen voi olla myös taustalla, metsätalouden harjoittamisen ohella.

Olipa metsäpalstan hankinnan tarkoitus mikä tahansa, niin olet löytänyt oikeaan paikkaan. Metsähallituksen myytävänä olevat kohteet löydät Metsätilat-osiosta. Suurin osa metsäpalstoista myydään määrittelemäämme kiinteään hintaan ja joitain kohteita on ostettavissa tarjousten perusteella.

Laatumaa.fi -sivuston lisäksi Metsähallitus käyttää metsäpalstojen ja tonttien myyntikanavana Huutokaupat.com -nettihuutokauppaa. Palvelu on kotimaisista nettihuutokaupoista selvästi suurin ja näkyvin. Siellä on yli kolme miljoonaa vierailua kuukaudessa. Metsähallitus on myynyt vuodesta 2012 lähtien Huutokaupat.comissa lähes 350 kohdetta, niin metsätiloja, tontteja kuin rakennuksiakin. Kokemukset ovat olleet kauttaaltaan myönteisiä. Palvelu on osoittautunut luotettavaksi ja helpoksi käyttää niin myyjän kuin ostajankin kannalta. Metsähallituksen myyntikohteille on Huutokaupat.comissa oma osio. Käy katsomassa mitä juuri nyt on tarjolla ja tallenna suosikkisivustoihisi! Uusia kohteita laitetaan koko ajan myyntiin.

Katso nyt myynnissä olevat metsäpalstat näillä sivuilla.