Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme Lisätietoja

x

Tiedotearkisto

Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Rautaiset ammattilaisemme Tanja Hämäläinen ja Marja Lankinen kävivät kertomassa näyttelijä Antti Luusuaniemelle mikä kaava on ja miten se ohjaa rakentamista. Jutustelusta tehtiin podcast, joka on nyt kuunneltavissa.

Jos olet rakentamassa jotakin, kannattaa ehdottomasti ottaa Lusu byggaa podcast kuunneltavaksi ja seurattavaksi.

Lue lisää


Metsähallitus ja Lohjan kaupunki järjestävät arkkitehtiopiskelijoille suunnatun ideakilpailun, jossa suunnitellaan matkailukäyttöä Lohjan kirkasvetisen Vahermajärven rannalla sijaitsevalle alueelle. Lohja sijaitsee kolmen vartin päässä Helsingistä ja on viime vuosina panostanut paljon matkailun kehittämiseen.

Lue lisää


Kesämökkitontti hiihtokeskuksesta? Tuntuuko hullulta? Ehkä aluksi, mutta kun asiaa miettii tarkemmin, se voikin tuntua parhaalta ratkaisulta. 

Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Metsähallitus ja Rautalammin seurakunta saivat vuoden alussa päätökseen yli vuoden kestäneen prosessin, jossa Rautalammin seurakunta myi Metsähallitukselle noin 59 hehtaaria metsää liitettäväksi Etelä-Konneveden kansallispuistoon.

Lue lisää


Ellen Puolakanahon lapsuudenkodin lähellä Hyrynsalmella on Ilvesjärvi, jonka uimaranta tuli tutuksi lukuisilla uintireissuilla. Sieltä asti Ellenillä oli haave omasta rannasta. Unelma alkoi kypsyä lasten aikuistuessa, kun tuli enemmän aikaa omille harrastuksille. Vuonna 2017 Ellen aloittikin mökkitontin etsimisen toden teolla.

Lue blogistamme kuinka Ellenin unelma toteutui.

Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää